processen, technologie, organisaties Wij delen de passie voor mensen, Maak kennis en vooral de interactie met klanten processen, technologie, organisaties Wij delen de passie voor mensen, Maak kennis en vooral de interactie met klanten

‘Noem ons makelaar, matchmaker, bruggenbouwer, mediator of netwerker: wij vinden onszelf vooral verbinders’

Live chat

Start live chat!

Chat niet beschikbaar

John Mollema

Zoals de naam van John Mollema al een beetje verraadt, ligt zijn oorsprong in Groningen. Na 23 jaar is John ‘geëmigreerd’ naar het mooie Noord-Brabant, en inmiddels ingeburgerd. De kracht van John ligt voornamelijk in de voorbereiding/advisering en het borgen van processen. Voorbereiding is voor hem het halve werk. Verder is John pragmatisch, resultaatgericht, betrouwbaar en geniet snel het vertrouwen van een team. John vindt het de uitdaging om structuur en duidelijkheid te brengen in vernieuwingsprocessen. Dit zodat iedereen enthousiast wordt en blijft om het resultaat na te streven… en natuurlijk een echt resultaat neerzetten, waar iedereen trots op mag zijn.

Wat vind ik leuk

Wandelen, fietsen, kamperen, klussen, tuinieren, lezen en bierbrouwen/proeven.

Gezinssituatie

Samen met zijn vrouw Esther woont John in Heeswijk-Dinther. Heeft hij 3 kinderen (2 zijn de deur al uit) en twee katten.

Favoriete vakantieland

Scandinavië, Engeland, Ierland, IJsland en Nederland.

Live chat

Start live chat!

Chat niet beschikbaar

Claudia Vermeulen

Claudia Vermeulen (1972) is geboren en getogen in het land van Maas en Waal. Haar studietijd heeft ze doorgebracht in Nijmegen. Ze is groot geworden in Sales en Relatiemanagement en nu een gedreven Business Projectmanager en Partnerondernemer bij Expericom. Claudia is een zelfbewuste en gedreven project- en verandermanager, die oog heeft voor detail en structuur brengt. Haar focus is de piketpaaltjes te slaan en anderen er toe te bewegen, gezamenlijk, de gewenste kwaliteit en kwantiteit te leveren en de beoogde doelen te realiseren. Claudia is pragmatisch ingesteld, waarbij de klant en het resultaat voorop staan. Kernwoorden die bij Claudia passen zijn Pragmatisch, Daadkracht, Nuchter, Klantgericht, Resultaatgericht, Analytisch en Enthousiast. Voor Claudia is de mooiste uitdaging om in ieder project en verandertraject de mens op de eerste plaats te zetten met als doel een gezamenlijk en succesvol project en vooral blije medewerkers.

Wat vind ik leuk

Claudia houdt van hardlopen, op vakantie gaan en weekendjes weg, skiën, koken voor familie, vrienden, en collega’s en kan ontzettend genieten van een heerlijk glas wijn en een goed boek.

Gezinssituatie

Claudia woont in Druten samen met haar man Edwin en dochter Isa (2003).

Favoriete vakantieland

Italië, Canada, Oostenrijk en Nederland.

Telefoon

Live chat

Start live chat!

Chat niet beschikbaar

Walter van Zonsbeek

Naast ondernemer is Walter van Zonsbeek (1971) een bedrijfskundig en technisch onderlegde Consultant en Projectmanager met veel marktkennis en ervaring in de telecommunicatie. Door zijn doorzettingsvermogen en enthousiaste instelling is Walter in staat om activiteiten op een pragmatische manier om te zetten in concrete resultaten. Zijn werkervaring, gecombineerd met een breed interessegebied in mensen en organisaties, maken Walter tot een allround en waardevol inzetbare kracht. Kernwoorden zijn Professioneel, Klantgericht, Oprecht, Overtuigend, Begrijpend, Duidelijk. Walter ziet het als een uitdaging om complexe projecten en organisaties samen met zijn collega’s succesvol af te ronden. Daarbij is het van belang dat Walter de juiste balans blijft bewaren tussen zijn persoonlijke en zakelijke leven.

Wat vind ik leuk

Naast het ondernemerschap met collega’s bij ExperiCom haalt Walter veel energie uit vormgeven en succesvol afronden van ICT projecten. In zijn vrije tijd sport Walter graag in de buitenlucht (zowel bootcamp als hardlopen) en is hij leider van het voetbalelftal van zijn zoon. Daarnaast wandelt Walter graag in de vrije natuur en gaat hij graag regelmatig met vrienden en klanten een hapje eten.

Gezinssituatie

Walter is getrouwd met Nicole, woont in Rosmalen en samen hebben zij twee kinderen; een zoon Douk (2003) en dochter Meine (2005).

Favoriete vakantieland

Frankrijk, Afrika en Nieuw-Zeeland

Telefoon

Live chat

Start live chat!

Chat niet beschikbaar

Freddie Berendsen

Freddie Berendsen (1968) is als architect en projectmanager gepokt en gemazeld binnen de telecommunicatie en ICT wereld en in veel trajecten de dirigent van innovatieve oplossingen. Zijn kennis en jarenlange ervaring binnen de ICT wereld maken van Freddie een zeer waardevolle en complete architect. Zijn pragmatische insteek en heldere manier van communiceren gevel snel inzicht in projecten. Zijn enthousiasme en positieve kijk op de wereld maken van Freddie een prettige en gedreven collega. Veranderingen binnen een bestuurlijke en politiek geëngageerde trajecten zijn koren op de molen van Freddie. Ook in crisisteams is hij in staat op hoofd- en bijzaken snel te scheiden en samen met projectteam de juiste stappen te zetten naar een succesvolle oplossing.

Wat vind ik leuk

Innovaties binnen ICT vormen de basis voor het werkveld van Freddie. Samen met collega’s en klanten de technologische puzzels oplossen, vormen de basis van zijn succes. Ook in zijn privé tijd lost hij graag cryptische puzzels op. Daarnaast is Freddie trainer/coach bij het voetbalteam van zijn oudste zoon en actief betrokken binnen de vereniging. Ook is hij wekelijks te vinden met het fietsteam in de sportschool.

Gezinssituatie

Freddie is getrouwd met Nicole, woont in Ulft (Gelderland) en samen hebben zij drie zonen; Noa (2003), Ruben (2006) en Luca (2009).

Favoriete vakantieland

Italië, Japan en Engeland