bij iedere klant, maar maken Wij zijn uitermate betrokken Lees verder ons nooit onmisbaar. bij iedere klant, maar maken Wij zijn uitermate betrokken Lees verder ons nooit onmisbaar.

Wij zijn absoluut onafhankelijk in ons advies: alles draait om de best passende oplossing voor de vraag van de klant.

Onafhankelijk en verbonden

Ons advies baseren wij onder meer op de kennis en expertise vanuit ons uitgebreide netwerk aan partners, collega’s, leveranciers en specialisten. Dat zijn langdurige relaties en daarmee kennen wij hun sterktes, zwaktes, mogelijkheden, visies, plannen en ontwikkelingen. En minstens zo belangrijk: we kennen hun ‘karakter’, hun manier van werken, en zorgen ervoor dat die past bij dat van u als klant. Want een ‘klik’ tussen opdrachtgever en leveranciers is essentieel voor het uiteindelijke succes van een project.

Onafhankelijk advies

Uw vraag of probleem staat altijd centraal: of het nu gaat om het verbeteren van de bereikbaarheid, een investering in een nieuw platform of het inrichten van een chatsysteem. We luisteren, stellen vragen, luisteren, nemen een kijkje in uw praktijk, luisteren en komen dan met een passend advies voor een oplossing en mogelijke leveranciers.

Mediation en advies

Soms wordt een beroep gedaan op onze onafhankelijkheid, expertise en ervaring om te bemiddelen in een vastgelopen traject of conflict tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Ook hier hanteren wij dezelfde werkwijze: goed luisteren, alle kanten van de zaken bekijken en een goede afweging maken. Dat resulteert in een advies gericht op een oplossing waar alle partijen zich in kunnen vinden en alle energie weer gericht kan worden op de oorspronkelijke doelstellingen van het project.